Partners

Wyssen произвежда въжени линии и високо-качествени компоненти за въжени линии от 1926 г.  През годините последвало иновативно развитие. Така днес въжените линии Wyssen  се използват в повече от 60 държави на всички континенти в целия свят. Името Wyssen се свързва с иновации, качество, сервизно обслужване, широка продуктова гама и ценово ефективни решения. Вече Wyssen продава своите продукти в цял свят повече от 80 години.

От самото начaло, когато била основана компанията, името HSM се свързва с иновативни и екологични горски технологии. Успехът на производителя, както и успехът на техните клиенти е основан на бъдещо развитие и еволюционни подходи, тоест изместване на несъвременните практики и развитие на нови по-успешни технологии. Високи стандарти на качество, цялостен сервиз и отличителна ореантация към клиентите са важни елементи на нашата философия.

Горски рeмъркета.

Компанията TEKNAMOTOR започва дейността си през 1992 г. и от тогава не спира да се разраства и да произвежда все по-добри продукти за  дърводобивната и дървопреработвателна индустрия.  Сред производствената им гама са стационарни и мобилни дробилки от всякакъв тип, както и чукови мелници,  лентови транспортьори, фрези за пънове.

Основана през 1999 г., Evoluzione се превръща в лидер за производство и поддръжка на инструменти за първична обработка на дървесина. Със своята политика – „ние сме близо до клиентите и растем с тях” те печелят много клиенти и партньори във водещи фирми в тази област от Полша, Украйна, България, Гърция и Република Молдова.

Създадена през 1982 г., Mebor са първите, които създават напълно автоматичи хоризонтални банцизи. Постоянното разработване  и подобряване на дървопреработвателната им техника – банцизи и циркуляри, ги прави едни от най-силните конкуренти на пазара в този отрасъл.

Създадена като малка компания, само за няколко години Primultini се превръща в един от най-известните и най-високо ценените производители на самолети, tenoners, лентови триони и циркулярни триони и др. в Италия. И до днес ръководството на компанията е останала в семейството на Primultini и сега е символ на качество и гаранция за приемственост за бъдещето.

Създадена през 2001 г., е насочена към най-съвременното проектиране, инженеринг и производство на сушилни и системи за топлинна обработка.

BIGonDRY разполагат с напълно обучени техници и специалисти по продажбите, отговарящи на нуждите на клиентите, гарантирайки им успех по целия свят.

Австрийска компания с дългаг опит и традициии в горската техника. Гарантираното качеството на Königswieser с 3 годишна гаранция им печели хиляди клиенти.

Become our partner