Нов 8 колесен Ponsse Ergo харвестър в България

10 април, 2019

Машината работи успешно след проведеното обучение в района на Варна. Харвестъра ще поваля и процесира само твърда дървесина - дъб.

С ненадмината мощност и производителност Ergo е първата по рода си машина в България. Ефективни и гъвкави, харвестърите на Понсе гарантират най-добрата производителност, както и лесна адаптация към всякакви условия на работа. Този модел изгражда репутацията си от прореждане и голи сечи в цял свят затова че е надежден и гъвкав. Дори при най-тежките условия от Сибир и Южна Америка коленсия харвестър Ерго трябва да имат висока производителност през всички сезони. Нашите клиенти не могат да си позволят да закупчт машина, на която не могат да имат пълно доверие. За това технич избор е горска машина Понсе и по специално Ерго, който е прекраснен избор за всякакви нужди.

Мощният двигател и двукръговата хидравлика произвеждат повече от достатъчно мощност, както при рязане, така и при движение. Мощността, въртящият момент и икономията на гориво на двигателя на Mercedes-Benz / MTU са по-добри от всякога. Усъвършенстваната трансмисия предлага отлично контролиране и управление на машината - особено в пресечен терен и на стръмни склонове.

Най-просторната и удобна кабина и най-ергономичните джойстици на пазара гарантират най-добрия комфорт при работа. Информационната система PONSSE Opti е усъвършенстван и лесен за използване интерфейс за управление на машини и работа.

Телескопичния кран С5 на Понсе е ненадминат при поваляне на големи дървета на стръмни склонове. Със своята конструкция и нисък център на тежест осигурява безпроблемна работа и мощност на крана в пресечените терени.

Харвестър глава H7 осигурява повалянеи процесиране на дървета с диаметър до 67 см. Отделните помпи за крана и за главата осигуряват пълна можщност във всеки един момент. Това прави тази машина ненадмината.