Процесорите за дърва на Hakki Pilke вече и в България

30 юли, 2021

Вече повече от 35 годени Hakki Pilke произвеждат процесори за дърва за огрев. Благодарение на Прогрес Техник ООД вече и клиентите в България могат да се сдобият с тези машини.

При този финландски производител действията говорят по -силно от думите. Непрекъснатото усъвършенстване и разбирането на нуждите на клиентите са го превърнали в лидер на световния пазар. Нашата политика за качество е общ интерес и важен фактор за нашия успех - такъв, който гарантира доволни клиенти. Машините на Hakki Pilke са проектирани с последователен фокус върху предпочитанията и изискванията на клиентите за развитието на техните бизнеси с дърва за огрев. Марката Hakki Pilke е известна и със своите отлични следпродажбени услуги и силни канали за дистрибуция по целия свят. Когато имате нужда от най-доброто качество, професионална експертиза и партньорство, единственият избор е Hakki Pilke. Надеждността на машините Hakki Pilke се потвърждава всеки ден на работни обекти по целия свят.

"Като пионер в областта, имаме само една посока-да вървим напред и да произвеждаме още по-продуктивни, ефективни и лесни за използване процесори за дърва."