Партньори

Wyssen произвежда въжени линии и високо-качествени компоненти за въжени линии от 1926 г.  През годините последвало иновативно развитие. Така днес въжените линии Wyssen  се използват в повече от 60 държави на всички континенти в целия свят. Името Wyssen се свързва с иновации, качество, сервизно обслужване, широка продуктова гама и ценово ефективни решения. Вече Wyssen продава своите продукти в цял свят повече от 80 години.

Финландската компания PONSSE PLC е една от най-големите световни производители на дърводобивни машини. Повече от 45 години PONSSE води еволюцията на машини, предназначени за индустриален дърводобив. Развитието на продуктите на PONSSE се основава на задълбочено сътрудничество със своите клиенти, което води до широко предлагане на продукти, подходящи за дърводобив по целия свят.

Най-добрият горски трактор прозиведен в Словакия. Вече и на българският пазар е най-ефективния горски трактор в своята категория Equus 175N. Словашкият производител характеризира совите продукти с изключителна здравина, висока ефективност и досъпна цена, която води до по-лесна възвръщаемост на инвестицията. Ниският център на тежестта от своя страна прави машината перфектен избор за най-трудните терени.

Компанията TEKNAMOTOR започва дейността си през 1992 г. и от тогава не спира да се разраства и да произвежда все по-добри продукти за  дърводобивната и дървопреработвателна индустрия.  Сред производствената им гама са стационарни и мобилни дробилки от всякакъв тип, както и чукови мелници,  лентови транспортьори, фрези за пънове.

Основана през 1999 г., Evoluzione се превръща в лидер за производство и поддръжка на инструменти за първична обработка на дървесина. Със своята политика – „ние сме близо до клиентите и растем с тях“ те печелят много клиенти и партньори във водещи фирми в тази област от Полша, Украйна, България, Гърция и Република Молдова.

Създадена през 1982 г., Mebor са първите, които създават напълно автоматичи хоризонтални банцизи. Постоянното разработване  и подобряване на дървопреработвателната им техника – банцизи и циркуляри, ги прави едни от най-силните конкуренти на пазара в този отрасъл.

Името на италиянският производител на дърво- преработваща техника е символ за качество. Създадена като малка компания, само за няколко години Primultini се превръща в един от най-известните и най-високо ценените производители на вертикални банциг гатери, колички, маркули, многодискови циркуляри и др. И до днес ръководството на компанията е останала в семейството на Primultini и сега е символ на качество и гаранция за приемственост за бъдещето.

Създадена през 2001 г., е насочена към най-съвременното проектиране, инженеринг и производство на високо ефективни сушилни камери и системи за топлинна обработка на дъресина.

BIGonDRY разполагат с напълно обучени техници и специалисти по продажбите, отговарящи на нуждите на клиентите, гарантирайки им успех по целия свят.

Австрийска компания с дългаг опит и традициии в горската техника. Гарантираното качество на Königswieser с 3 годишна гаранция им печели хиляди клиенти. Техни продукти са висококачествени горски лебедки с теглителна сила между 3 и 8 тона в комбинация с отлични цени.

 

Финландска компания с 35 годишна история в производството на процесори за рязане и цепене на дърва за огрев.

Компанията съчетава в своите процесори най-модерните технологии и иновации с високото качество, което ги превръща в лидер на пазара .

Станете наш партньор