EQUUS 175N BH

Oсновната версия на горския скиддер EQUUS 175N обордуван с булдозерно гребло, заден щит и лебедка. Това е идеалният избор за клиенти, които са свикнали с класическия начин на работа и се чувстват комфортно да работят само с лебедка. EQUUS предлага богата гама от допълнително оборудване за този модел.
Теглото на този модел машина започва от 10 000 кг.

Двигател – първият горски скиддер, отговарящ на емисионния клас Stage V.
ЕQUUS e един от първите производители на горски скидъри, който инсталира най – модерния двигател CUMMINS B45, който отговаря на изискванията на най-взискателния емисионен клас STAGE V. С мощност от 175 к.с. и въртящ момент от 780 Nm, този 4- цилиндров двигател с директно впръскване осигурява производителност, сравнима с по- големите и по-скъпи 6-цилиндрови двигатели, като същевременно е по-лек, по-безопасен и по-екологичен.

Трансмисия – уникална хидростатна система.

1-ва предавка е подходяща за скорост от 0-18 км/ч и за влачене при оптимални обороти на двигателя, което е най-важният принос за ефективността на трансмисията. 2- ра предавка позволява на машината да пътува лесно на дълги разстояния без спиране със скорост до 40 км в час.

EQUUS Cabin – гаранция за максимална безопасност

Кабината, която се произвежда в фабриката на EQUUS, предлага най-високи параметри за безопасност! Тя не само отговаря на основните ограничения на стандартите OPS, FOPS и ROPS, но дори ги надхвърля. Позицията на кабината е възможно най-ниска. По този начин предлага най-удобния начин за влизане и излизане от кабината. Осветлението е интелигентно монтирано вътре в корпуса и следователно позволява,заедно с използването на висококачествено безопасно стъкло, да се елиминира използването на протектори на решетката.

Лебедка 

Възможност за монтиране на 2 хидравлични лебедки с до 15 тона теглителна сила всяка, работещи със стоманени въжета с диаметър 14 mm и дължина 160 метра.

Видео презентация :