Горски скидъри Equus

Запознайте се с най-ефективният горски скидър в своята категория, EQUUS 175N!

Основните му характеристики са здрава конструкция и висока производителностМашината е лесна за управление и отговаря на най-взискателните критерии на днешните клиенти. Оборудвана е с най-съвременен хидравлична с-ма и перфектна охладителна система. Тази високопроизводителна горска машина е в състояние да се движи по пътища на разстояния над 100 км със скорост от 40 км/ч. Най-ниският център на тежестта в своя клас прави тази машина перфектен избор за работа в дори и на най-тежките терени.

EQUUS са сред първите производители, които използват най-съвременните двигатели с вътрешно горене STAGE V. Повишена е ефективността на трансмисията, което води до обща икономия от 20–30 % гориво на 1 кубичен метър добита дървесина. Това означава спестяване на гориво и по-ниски емисии, както и по-дълъг експлоатационен живот и по-добро съотношение на цена – качество. Не на последно място, това означава по-висока печалба на един кубичен метър и съответно най-висока добавена стойност за потребителя!

Създайте собствена спецификация въз основа на вашите нужди и оборудвайте вашата мечтана машина с аксесоарите, от които се нуждаете.

Ново поколение горски скидъри – EQUUS

 1. 1. Двигател 
  Нов двигател CUMMINS със STAGE V – в момента най-високият екологичен стандарт със сертификат на производителя. Този нов двигател се характеризира с 10% по- висока производителност от старите модели.
 2. 2. Кабина 
  По-висока кабина с по-добър изглед към крана. По-добра изолация, която осигурява ниско ниво на шум и вибрации в кабината.
 3. 3. Климатик 
  Нова климатична система произведена от световният лидер Webasto. Нови прозорци изработени от безопасно стъкло, което отразявя 20% повече слънчеви лъчи.
 4. 4. Хидравлика
  Нова хидравлика – блокиране срещу бавно падане на хидравличните компоненти, ETL управление на помпите
 5. 5. Работно място
  Ергономична въртяща се седалка с електрическо захранване и задвижване.
 6. 6. Нов дисплей 
  Нов дисплей за хидравликата , разполагащ с 8 функции за контрол на хидравличните компоненти и 4 функции за оператора и нов дисплей за двигателя. Нови джойстици и клавиатура за управление на хидравликата.
 7. 7. Заден щит 
  Заден щит с по-високо повдигане – 1,5 метра
 8. 8. Лебедка 
  Възможност за монтиране на 2 хидравлични лебедки с до 15 тона теглителна силавсяка, работещи със стоманени въжета с диаметър 14 mm и дължина 160 метра.
 9. 9. Оси
  Осите са изработени от световният лидер в производството на задвижващи механизми за самоходни горски машини – NAF. (Машините на EQUUS са оборудвани с 17 тонни оси, които са стандартни за по-високи класове – 6-цилиндрови двигатели.)
 10. 10. Център на тежестта 
  Горските скидъри на EQUUS се характеризират с изключително нисък център на тежестта на машината, което помага за преодоляването на силно пресечените терени в горите.
 11. 11. Радиатор
  Машините са оборудвани с по-голям радиатор с охлаждащ капацитет на двигателя при външни температури над 50°C.